Garancia és Jótállás

Jótállási feltételek 
Az Autó Eco Tuning Kft. által értékesített termékekre az átadástól számított 12 hónapig jótállás vonatkozik.Egyes termékekre ettől eltérő időtartam vonatkozik,mely időtartamot a termék ismertetőjében közöljük. Ha a vásárlást követő 3 napon belül történik a meghibásodás, és a hiba a rendeltetésszerű használat során következett be,a terméket kicseréljük.

A garancia és jótállás CSAK és kizárólag  a rendeltetésszerű használat során bekövetkezett hibákra terjed ki.A NEM rendeltetésszerű használat során bekövetkezett meghibásokra a jótállás nem vonatkozik. Az Autó Eco Tuning Kft nem felel a nem megfelelő használatból eredő,illetve bármilyen okból bekövetkező gépjármű és egyéb meghibásodásokért.Beleértve többek között,de nem kizárolagosan az elmaradt hasznot és a nem vagyoni károkat,így az esetleges adatvesztést,kényelmetlenséget,kereskedelmi veszteségeket .Az Autó Eco Tuning Kft kizárólagos felelőssége az általa értékesített termék meghibásodására terjed ki. Table of ContentsSzakértelmet megkövetelő termékek beszerelését csak szakműhely végezheti.Ilyen termékek (pl. autóriasztó,autós kihangosító) garanciális ügyintézéséhez szüksége a hivatalos beszerelő műhely által kiállított és ezen termék szakszerű beszerelését igazóló számla,vagy hivatalos dokumentum.

Mikor nem vehető igénybe a jótállás?

A garancia, vagy jótállás nem érvényes abban az esetben, ha a kár keletkezése bizonyíthatóan külső tényezőből fakad: balesetből,törésből,rongálásból, elektromos hálózatból,fordított polaritással történő bekötésből,túláram,vagy zárlat ( akár a számítógép,akár az autó felöl ),a számítógéphez és a gépjárműhöz való nem megfelelő csatlakoztatásból, a gépjárműben előzőleg hibásan bekötött csatlakozó egységhez való csatlakozásból,a gyártó által előírt használatnak be nem tartásából eredő kárból. 
Ezen kívül, minden az ügyfél, vagy erre nem felhatalmazott személy által a terméken elvégzett külső beavatkozás, módosítás, javítás, vagy bővítés esetén a termék szintén garanciáját veszíti.
 

Garanciális ügyintézés

Vegye fel a kapcsolatot velünk emailben,vagy telefonon a részletek megbeszélése céljából. Sok esetben a hibát helytelen beállítás/kezelés okozza, és így telefonos segítségnyújtással az elhárítható. A meghibásodott termék részünkre történő visszajuttatásának költsége a vevőt terheli.NAGYON FONTOS!!! Kérjük,hogy a küldeményeket,valamilyen biztosítással,Pl.: ajánlott levélként postázza, hogy a küldemény nyomonkövethető legyen! Figyelem ! Portós küldeményeket nem veszünk át! Azt követően, hogy a termék megérkezett irodánkba, munkatársunk megkezdi az ügyintézést és a javítás vagy csere befejezésekor  felveszi Önnel a kapcsolatot. A javított (vagy kicserélt) terméket szállítási költség felszámítása nélkül visszaküldjük az Ön címére, vagy átveheti azt irodánkban. Amennyiben azonban a készüléket a szerviz bevizsgálást követően hibátlannak találta, vagy a hibát nem rendeltetésszerű használat okozta, ezért a javítás garanciálisan nem végezhető el, akkor a visszaszállítás költsége,ill. előzetes egyeztetés után a javítás költsége  is a megrendelőt terheli.

Garancia érvényesítése

Garanciális javítást ,ill. cserét csak számla bemutatása után végzünk,ezért kérjük,hogy a számlát őrizze meg.
Warning: include(/home/autodiag/public_html/autodiagnosztika.eu/vqmod/vqcache/addon/panel.tpl) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/autodiag/public_html/autodiagnosztika.eu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_pav_tracy_template_common_footer.tpl on line 203Warning: include(/home/autodiag/public_html/autodiagnosztika.eu/vqmod/vqcache/addon/panel.tpl) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/autodiag/public_html/autodiagnosztika.eu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_pav_tracy_template_common_footer.tpl on line 203Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/autodiag/public_html/autodiagnosztika.eu/vqmod/vqcache/addon/panel.tpl' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/autodiag/public_html/autodiagnosztika.eu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_pav_tracy_template_common_footer.tpl on line 203