Akció
FIAT Ecuscan VAG-COM ISO9141-2 KK/L  K-Multiplexer

FIAT Ecuscan VAG-COM ISO9141-2 KK/L K-Multiplexer

7,000 Ft 6,000 Ft
Db:
 
Nettó ár: 4,724 Ft
Cikkszám: Autodiagnosztika
Készlet információ: Készleten

OBD ISO 9141-2 Autódiagnosztikai Interfész USB porthoz ( USB)

 

DUPLA - K ( KK/L ) Interfész beépített kapcsolóval !!!

 

Verhetetlen ár-érték arány!

 

Kiváló minőségű kábel beépített választó kapcsolóval. Az interfész fejlesztése a FiatEcuscan szoftver megjelenésével egyidőben kezdődött, az igényeknek megfelelően, majd ebben a praktikus formában öltött alakot. Az elkészült interfészünket többen is lemásolták, többfajta változatban, de a tapasztalatok szerint ez a tolókapcsolós változat bizonyult a legmegfelelőbbnek.

 

 A piacon kapható egyéb megoldásokkal is találkozhat, melyeknél a K vonal kapcsolása bonyolult beállításokat igényel (pl.: kínai DIP kapcsols kivitel), ahol maga a kapcsoló állítása is nehézkes, mivel alapból ezeket a típusú kapcsolókat általában fix beállításokra tervezték, nem folyamatos kapcsolgatásra. A DIP kapcsolós kiviteleknél figyelmetlenségből előfordulhat, hogy egyszerre két "lábat" zár össze, ami az autó vezérlőegységének tönkremeneteléhez is vezethet!

 

Ezzel ellentétben, ennél az interfésznél kizárt a lábak összezárása!

Az interfész az  ECS ISO9141-2 fejlesztői előírás szerint készült.

 

 

Használható minden ISO protokollt használó autótípushoz és nem hardverkulcsos szoftverhez.Pl.: AUDI - VOLKSWAGEN - SKODA - SEAT - és most már : FIAT - ALFA ROMEO - LANCIA stb.. egyéb típusok szoftvereihez is.

Ezen felül minden ISO9141-2 (K / KKL) alapú szoftverhez használható !

 

Figyelem!!! A vásárlás előtt tájékozódjon,hogy az a Fiat / Alfa / Lancia típus,amihez használni szeretné szerepel-e a szoftver listájában!

INFORMÁCIÓK FIAT Ecuscan szoftverhez

 

fiat_ecuscan_autodiagnosztika_com

 

Támogatja : KWP 1281, KWP2000. A CANBUS-t NEM kezeli.

USB Driver FTDI : http://www.ftdichip.com/Drivers/VCP.htm

obd2

(A képen az autó felöli oldal látható)

Miért?

Mert egyes autótípusoknál a diagnosztikai "K" vonal nem csak a standard 7-es lábon van az OBD csatlakozóban, hanem egyéb helyekre is kivezetik gyártótól függően.Azonban a 7-es "K" lábat csak simán összekötni más lábakkal nem ajánlott ! Ezért szükség van a K vonal megfelelő leválasztására.

A tolókapcsoló (FIAT Ecuscan specifikáció alapján készült) használatával kizárt a lábak, akár véletlen összekapcsolása is!

FIAT Alfa Romeo Lancia : Motor-7;ABS-1;EPS-9;AIRBAG-3

Bővebben : http://www.fiatecuscan.net/SupportedVehiclesList.aspx

 

Az illesztő használható minden ISO protokollal működő

kommunikációhoz és típushoz. Ennek feltétele,hogy a használt program nem hardverkulcsos illesztőt igényel.

A szoftverek beszerzéséről mindenkinek magának kell gondoskodni!A következő összeállítást a legjobb tudásunk szerint tesszük közzé,a szoftverek működő képességéről az adott szoftver készítőjének oldalán,vagy fórumokon tájékozódhat.

fiat_ecuscan_KKL_autodiagnosztika_com

FIAT

ALFA ROMEO

LANCIA

fiat alfa diagnosztikai műszer

Bővebb információk a képre kattintva

AUDI

VOLKSWAGEN

SKODA

SEAT

Ford GALAXY

vagcom_magyar

http://www.ross-tech.com/

USB Driver : FTDI  http://www.ftdichip.com/Drivers/VCP.htm

 

A készlet tartalma :
ISO 9141-2  interfész
Garancialevél ( Garancia 1 év )
 
Warning: include(/home/autodiag/public_html/autodiagnosztika.eu/vqmod/vqcache/addon/panel.tpl) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/autodiag/public_html/autodiagnosztika.eu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_pav_tracy_template_common_footer.tpl on line 203Warning: include(/home/autodiag/public_html/autodiagnosztika.eu/vqmod/vqcache/addon/panel.tpl) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/autodiag/public_html/autodiagnosztika.eu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_pav_tracy_template_common_footer.tpl on line 203Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/autodiag/public_html/autodiagnosztika.eu/vqmod/vqcache/addon/panel.tpl' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/autodiag/public_html/autodiagnosztika.eu/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_pav_tracy_template_common_footer.tpl on line 203